Ezekre a csillagjegyekre szinte hihetetlen, szeretettel és anyagi bőséggel teli húsvéti időszak vár

BIKA

Bika a gazdagság szülötte. A szerencse mindig utoléri, gyakran örökölnek vagy kapnak kisebb-nagyobb értékű vagyont és ez most sem lesz máshogy idén húsvétkor. Fontos, hogy most is jól oszd be, ha pénz áll a házhoz és később sem érhet majd meglepetés.

Különleges lesz számodra a húsvéti időszak. Szeretnél valami egyedit alkotni, kibontakozni. Szeretnél már felkészülni a boldogsággal teli húsvétra. Nagyon kreatív leszel áprilisban, kézügyességed segítségével alkotni fogsz. Most különösen sok szeretet törődést adsz a körülötted lévőknek.

KOS

Szeretnéd kihasználni ezt az időszakot, már most készülsz a húsvétra. Nagyon fontos neked ez az ünnep ezért kicsit frusztrált is leszel. Sokat gondolkozol már a megfelelő ajándékon a szeretteidnek, a családnak lévő gyerekeknek. Próbálsz ráhangolódni az ünnepekre, felkészíted az otthonodat a húsvétra, nyuszis, tojásos díszekkel gazdagítod az otthonod. Légy pozitív és vidám, hamarosan minden úgy lesz, ahogyan tervezted.

IKREK

A húsvét teljesen magával ragad. Csak a szuper édességekre és a finom sonkára tudsz már gondolni, hogy a legmegfelelőbbet tálald a szeretteid számára, és a locsolóknak. A boltokban nem bírsz majd magaddal, minden nyuszis és tojásos kiegészítőt meg akarsz majd venni, de érdemes előtte megnézned tavalyról mik maradtak. Ez az időszak nagyon jól fog sikerülni, kapcsolataid is kiteljesednek.

OROSZLÁN

Szeretsz mindent egyedül intézni, de jobban jársz, ha most engeded, hogy más is segítsen. A körülötted lévő emberek szeretnek és szívesen melletted állnak minden téren. Habár nagyon makacs vagy de most megpróbálsz engedni. Ez a húsvéti időszak kicsit más lesz, mint a többi, de nagyon élvezni fogod, rendkívül boldog pihenés jön számodra.

Próbálj meg feltöltődni, az év további részében hatalmas szükséged lesz minden energiádra, de ez meg fogja érni neked és nem fogod megbánni a belefektetett energiát.

MÉRLEG

Szeretnél pihenni már, de ez a húsvéti időszak nagyon pörgős lesz. Olyanokkal akarod tölteni, akik fontosak számodra és szeretnek. Nagy szükséged lenne már egy kis pihenésre, de a húsvéti felkészülésből, főzőcskézésből még kiveszed a részed. Az egész éves munkád most teljesedik be és busásan megjutalmaznak majd. Egy tökéletes hosszú hétvégén szeretnél, ami most valóra is válik.

Borzalmas hír rázta meg az országot – Elhunyt az ismert magyar rádiós

Gyors lefolyású, súlyos, méltósággal viselt betegség után 76 éves korában elhunyt Süli Ferenc, siófoki

4 szerencsés csillagjegy akire siker, szerelem és anyagi bőség vár Június 14-től


Most jött: Tömegkarambol Budapesten,itt vannak a részletek


3 csillagjegy számára új korszak kezdődik 2024. június 1-jén!

Amikor a kozmosz pozitív energiával tölt el minket, úgy érezzük, hogy jobban megalapozottak vagyunk – ez

A kínai horoszkóp szerint ez a 6 csillagjegy anyagi bőséggel kezdi a nyarat


Megkaptuk a 2024-es nagy éves horoszkópot – sorsfordulat, gazdagság, eladósodás, válás, gyermekáldás… rád mi vár?

Az új év beköszöntével számos változás és lehetőség vár a csillagjegyekre az asztrológia tükrében.

Siófokon jártunk, ahol megéheztünk. EZT az árat még mi sem hittük el, pedig sokat láttunk már

Siófok belvárosában sétáltunk, amikor megéhezett a lányom. 18 éves, szóval mondtam neki, hogy picit várjon

Csillagjegyek figyelem! Sorsfordító napok várnak ezek a csillagjegyekre:


3 csillagjegy, akikre rámosolyog a pénzbuddha a következő két hétben


Most jött a szörnyű hír: Összeomlott a Tv2, összeomlott az ország: Meghalt Hajdú

Meghalt Hajdú József, az FTC örökös bajnoka. Hajdú József játékosként kétszer lett magyar bajnok és