2 csillagjegy tapasztal bőséget április 23-án, a telihold idején

Halak

A Skorpió energiája uralkodik minden bőséges álmodon az életedben, és bizonyíték arra, hogy valóban csodálatos és inspiráló irányba haladsz. Ez az energia segít kilépni a komfortzónádból, elfogadni az intuíciódat, és elindulni, hogy felfedezd ezt a hihetetlen világot utazás, új lehetőségek vagy spirituális törekvéseid elmélyítése révén. Bár ez az energia mindig erőteljes, 2024-ben még nagyobb súlyt kap, mivel arra ösztönöz, hogy az élet egy új és bőséges szintjére lépj.

Kedden a Skorpió telihold a Bika Nappal szemben kel fel, párhuzamot vonva a bőség és egy olyan lelki projekt között, amelyen dolgozol. A teliholdak új helyzeteket és eseményeket hoznak létre, ezért ezen a holdtölte alkalmával fontos, hogy elgondolkodj a 2023. november 13-án, a Skorpióban bekövetkezett újholdon. Ekkor kezdtél el egy folyamatot, amely egy bőségesebb élet felé vezet, és egy olyan projekthez kötődik, amely neked mélyen fontos. A Bika-energia a kommunikáció aspektusai felett uralkodik, így az írás, a publikálás vagy egy podcast mind-mind jelentős projekt lehet a jelenlegi karrieredben.

Mérleg

Olyan életre vagy teremtve, amely tele van mindazzal, amire vágysz. Legyen az romantika, kaland, társaság, siker, vagy a mély tudat, hogy pontosan ott vagy, ahová rendeltettél – a sorsod, hogy ebben az életben való létezésed által teljesnek érezd magad. Ahhoz, hogy ezt valóban megkapd, hajlandónak kell lenned elengedni mindent, ami nem összhangban azzal, amit szeretnél. Bár lehet, hogy ezen az úton fel kell égetned néhány hidat, de garantáltan sorsod alkimistájává válsz.

Kedden a Skorpió telihold kel fel, és olyan jelentős változást hoz, amely nagyobb gazdagságot ígér. Ahogy a Skorpió Hold felkel, szemben áll a Bika Nappal. Arra bátorít, hogy tudd, méltó vagy arra, amit keresel, és bízz abban, hogy ahogy belelépsz az átalakulás folyamatába, az elhozza mindazt, amire vágysz, beleértve a gazdagságot és a mélyebb érzelmi kapcsolatokat. Mivel a Bika uralkodik életed azon területe felett, amely az örökségekkel, a házassággal vagy üzleti partnerségekkel kapcsolatos közös pénzzel, váratlan pénzügyi lökést is kaphatsz ebben az időszakban, ami nagyobb szabadságot adhat neked a vágyaid szerinti élet megteremtésében.

Borzalmas hír rázta meg az országot – Elhunyt az ismert magyar rádiós

Gyors lefolyású, súlyos, méltósággal viselt betegség után 76 éves korában elhunyt Süli Ferenc, siófoki

4 szerencsés csillagjegy akire siker, szerelem és anyagi bőség vár Június 14-től


Most jött: Tömegkarambol Budapesten,itt vannak a részletek


3 csillagjegy számára új korszak kezdődik 2024. június 1-jén!

Amikor a kozmosz pozitív energiával tölt el minket, úgy érezzük, hogy jobban megalapozottak vagyunk – ez

A kínai horoszkóp szerint ez a 6 csillagjegy anyagi bőséggel kezdi a nyarat


Megkaptuk a 2024-es nagy éves horoszkópot – sorsfordulat, gazdagság, eladósodás, válás, gyermekáldás… rád mi vár?

Az új év beköszöntével számos változás és lehetőség vár a csillagjegyekre az asztrológia tükrében.

Siófokon jártunk, ahol megéheztünk. EZT az árat még mi sem hittük el, pedig sokat láttunk már

Siófok belvárosában sétáltunk, amikor megéhezett a lányom. 18 éves, szóval mondtam neki, hogy picit várjon

Csillagjegyek figyelem! Sorsfordító napok várnak ezek a csillagjegyekre:


3 csillagjegy, akikre rámosolyog a pénzbuddha a következő két hétben


Most jött a szörnyű hír: Összeomlott a Tv2, összeomlott az ország: Meghalt Hajdú

Meghalt Hajdú József, az FTC örökös bajnoka. Hajdú József játékosként kétszer lett magyar bajnok és