Tarot Jóslás Május 1-re, minden csillagjegy számára

Kos

Ami igaz, szép és nemes, azon meditálj” – ez az idézet erőteljes üzenet az életed jelenlegi helyzetére. Az élet néha stresszes lehet, így ahelyett, hogy szomorúnak éreznéd magad, inkább hallgass olyan zenét, ami felmelegíti a szívedet, kapcsolódj a természethez, olvass verseket vagy készíts művészeti alkotásokat. Figyeld a csillagokat.

Bika

Légy türelmes. Előfordulhat, hogy egy találkozó vagy szerződéses megállapodás megerősítése előre nem látható okok miatt késik. Ez frusztráló lehet, különösen akkor, ha más dolgok is függnek egy adott döntéstől. Lehet, hogy próbálkoznál az idő sürgetésével, de néha csak várni kell. Bárhogy is, türelemre van szükség.

 

Ikrek

Lehet, hogy úgy érzed, a passzivitás kevesebb kárt okoz, mint más lehetőségek, de a hallgatás közömbösséget és törődés hiányát közvetíti. Ha hatalmadban áll cselekedni, és ez helyes döntésnek tűnik, akkor a tarot kártya üzenete az, hogy kövesd azt, amit szükségesnek látsz.

Rák

Meglepetés! Valami, amire már régóta vágytál, az utadba kerül. Örömöd hamarosan teljessé válik. Lehet, hogy azt hitted, sosem jön el az a pillanat, de az univerzumnak tervei voltak veled. Az időszakos várakozás arra késztethet, hogy jobban értékeld azt, amit most kapsz, mint valaha.

Oroszlán

A szerelem elvakít. Elkerültél egy piros zászlót, és most, hogy előtted van, nehéz nem észrevenni. Valakit feltétel nélkül szeretni mindennapos döntés; bizonyos tulajdonságok azonban úgy érezhetők, mintha megszakítanák az üzletet. Most, hogy tisztán látod, talán el kell döntened, mi a legjobb az új információkkal.

Szűz

A szíved nyitott, és ezért szeretsz bele valakibe, ha megtetszik. Ez a jel arra utal, hogy figyelj az érzelmeidre. Próbáld meg kontrollálni az érzéseidet úgy, hogy a barátság iránti vágyat helyezed a legfontosabb prioritásként. Ne feledd, Szűz, a legfontosabb az elsődleges.

Mérleg

Koncentrálj a kapcsolatok adás-vételére. Az emberek belépnek egy kapcsolatba, mindannyian rendelkeznek sajátos erősségekkel és gyengeségekkel, amelyeket az asztalra tesznek. A cserét az teszi különlegessé, ha tudjátok, hogy megoszthatjátok egymással személyiségetek ezen intim részleteit. Fejezd ki, hogy mennyire boldoggá tesznek téged, és mennyire élvezed, hogy te is ott vagy nekik.

Skorpió

Jó hallgatni. Vannak esetek, amikor figyelmen kívül kellene hagynod egy barátod tanácsát, mert az pontatlan vagy nem a tényeken alapul; most azonban éleslátásra van szükséged. Kérdezd meg magadtól, hogy azért állsz-e ellen a tanácsnak, mert makacs vagy, vagy más okból. Ha ilyen módon kíváncsi vagy, az a jövőben kímélhet meg szívfájdalomtól és fájdalomtól.

Nyilas

Mindenkinek ott akarsz lenni, és ez egyszerre túl sok terhet rakhat a válladra. Lehet, hogy nem akarsz választani egyik dolog közül a másikat. Félsz attól, hogy lemaradsz valamiről! De szükséges fókuszt és termelékenységet hoznod a napodba. Nem kell mindenre nemet mondj – állíts fel fontossági sorrendet.

 

Bak

A pénz fontosabb, mint más dolgok, mint a szeretet, a boldogság vagy a béke? A pénz egy eszköz, amely megkönnyíti az életet; ha tehát a gazdagságra való törekvés megterheli a kapcsolatokat, vagy több problémát okoz, mint amennyit meg tudsz oldani, hátrálj meg, és nézd meg, miért. Lehet, hogy a hozzáállás és a megközelítés bántó, és meg kell puhítani.

Vízöntő

Egy csodálatos női barát erősen szerepel a napodban. Ez lehet anya, nagynéni, legjobb barátnő, tanár vagy főnök. De ő a szeretet, a gondoskodás és a harmónia érzését hozza a világodba. Csodálatos, ha van egy olyan ember, aki olyan, mint egy friss levegővétel.

Halak

Aprólékos vagy, amikor valaki értékes dolgot ad neked. Nem szeretsz semmit elpazarolni, és valóban mindent megteszel, hogy jó gazdája légy annak, amit az élet ad neked. Ma a szokásosnál is óvatosabbnak kell lenned, mert megvan rá az esély, hogy tudtodon kívül elpazarlod, amid van. Tudd, hogy mire van szükséged, és használd bölcsen.

Borzalmas hír rázta meg az országot – Elhunyt az ismert magyar rádiós

Gyors lefolyású, súlyos, méltósággal viselt betegség után 76 éves korában elhunyt Süli Ferenc, siófoki

4 szerencsés csillagjegy akire siker, szerelem és anyagi bőség vár Június 14-től


Most jött: Tömegkarambol Budapesten,itt vannak a részletek


3 csillagjegy számára új korszak kezdődik 2024. június 1-jén!

Amikor a kozmosz pozitív energiával tölt el minket, úgy érezzük, hogy jobban megalapozottak vagyunk – ez

A kínai horoszkóp szerint ez a 6 csillagjegy anyagi bőséggel kezdi a nyarat


Megkaptuk a 2024-es nagy éves horoszkópot – sorsfordulat, gazdagság, eladósodás, válás, gyermekáldás… rád mi vár?

Az új év beköszöntével számos változás és lehetőség vár a csillagjegyekre az asztrológia tükrében.

Siófokon jártunk, ahol megéheztünk. EZT az árat még mi sem hittük el, pedig sokat láttunk már

Siófok belvárosában sétáltunk, amikor megéhezett a lányom. 18 éves, szóval mondtam neki, hogy picit várjon

Csillagjegyek figyelem! Sorsfordító napok várnak ezek a csillagjegyekre:


3 csillagjegy, akikre rámosolyog a pénzbuddha a következő két hétben


Most jött a szörnyű hír: Összeomlott a Tv2, összeomlott az ország: Meghalt Hajdú

Meghalt Hajdú József, az FTC örökös bajnoka. Hajdú József játékosként kétszer lett magyar bajnok és