Csütörtöki horoszkóp, Május 2., A Hold belép a Halakba

Kos

Mindig jó, ha résen vagy, amikor úgy érzed, hogy meg kell védened az idődet. A Hold a Halak jegyébe lép, és felhívja a figyelmet a rejtett ellenségek szektorára. Apró dolgok belopózhatnak a napodba, és megfoszthatnak a figyelmedtől. Ahelyett, hogy sodródnál az árral, a struktúra a kulcs. A „nem” kimondása szupererő lehet, Kos.

Bika

Egyes kapcsolatok működnek, mások pedig gyengülnek és elmaradnak. A Hold a Halak jegyébe lép, és felhívja a figyelmet a szociális hálódra, különösen az üzleti kapcsolataidhoz kapcsolódóan. Nehézséget okozhat, ha ígéretet tettek, vagy ha egy adott személy mindannyian benne vannak egy partnerségben, vagy nem. Kérdezz, de bízz mindenekelőtt a megérzéseidben.

Ikrek

Lehet, hogy a munkád örömet okoz neked, de még a legjobb helyzetekben is vannak olyan napok, amikor szívesebben lennél otthon. A Hold a Halak jegyébe lép, és ezzel a karrieredre és a társadalmi státuszodra irányítja a figyelmet. Lehet, hogy nehezen tudsz produktív maradni, és inkább nyugodtnak érzed magad. Ügyelj arra, hogy buzgón összpontosíts a kiemelt feladatokra, és amit el lehet halasztani, azt tedd félre későbbre.

Rák

Álmodj egy kicsit, Rák. A Hold a Halak jegyébe lép, és felhívja a figyelmet a tanulmányi törekvéseidre. A legtöbb ambiciózus törekvés egy álommal és egy döntéssel kezdődik. Engedd meg magadnak, hogy egy csillag után nyúlj, és ha szükséged van némi ösztönző erőre – egy bizonyítványra vagy néhány tanfolyamra -, próbáld megtalálni a módját. Az online tanulással kitalálhatod a dolgokat!

Oroszlán

Nem árt, ha több lábon állsz. Legyen tartalék terved. A Hold a Halak jegyébe lép, és felhívja a figyelmet a közös erőforrásokra. Ez késedelmet vagy valamilyen változást jelenthet, ami megnehezíti azt, hogy elérj mindent, amire szükséged van. Ha utazol, támaszkodj találékonyságodra. Ha anyagi segítséget remélsz egy barátodtól, ne hagyd abba, hogy egyedül próbáld meg megszerezni, amire szükséged van.

Szűz

Meg akarsz maradni a jelenlegi tervnél? A Hold a Halak jegyébe lép, és felhívja a figyelmet a kötelezettségeidre. Meggondolhatod magad az új információk alapján, amelyek összezavarnak. A tisztánlátás hiánya hozzájárulhat ahhoz, hogy képtelen vagy biztonságban érezni magad valakivel, akit kedvelsz.

Mérleg

Néhány szokás nagyszerű, amíg tart, de hosszú távon nem biztos, hogy megfelelő. A Hold a Halak jegyébe lép, és a mindennapi rutinokra és felelősségre hívja fel a figyelmet. Készen állsz arra, hogy felülvizsgáld és megváltoztasd, hogyan kezeled néhány dolgot a világodban. Ez az újjáalakulás és az önfelfedezés időszaka lehet. Ne siettesd a folyamatot.

Skorpió

Játssz és szórakozz. A Hold a Halak jegyébe lép, és felhívja a figyelmet a kreativitásodra. Kóstold meg! Próbálj ki új dolgokat. Engedd meg magadnak, hogy a dobozon kívül gondolkodj. Sosem tudhatod, mikor jönnek jól a tapasztalataid.

 

Nyilas

Vegyél körül magad olyan emberekkel, akik érzelmileg jól érzik magukat. A Hold a Halak jegyébe lép, és az otthonodra és a családodra irányítja a figyelmet. Úgy érezheted, hogy távol áll valakitől, vagy mintha az interakcióid egy másik világban lennének. Vágyhatsz arra, hogy ez a személy pozitív szemléletű legyen.

Borzalmas hír rázta meg az országot – Elhunyt az ismert magyar rádiós

Gyors lefolyású, súlyos, méltósággal viselt betegség után 76 éves korában elhunyt Süli Ferenc, siófoki

4 szerencsés csillagjegy akire siker, szerelem és anyagi bőség vár Június 14-től


Most jött: Tömegkarambol Budapesten,itt vannak a részletek


3 csillagjegy számára új korszak kezdődik 2024. június 1-jén!

Amikor a kozmosz pozitív energiával tölt el minket, úgy érezzük, hogy jobban megalapozottak vagyunk – ez

A kínai horoszkóp szerint ez a 6 csillagjegy anyagi bőséggel kezdi a nyarat


Megkaptuk a 2024-es nagy éves horoszkópot – sorsfordulat, gazdagság, eladósodás, válás, gyermekáldás… rád mi vár?

Az új év beköszöntével számos változás és lehetőség vár a csillagjegyekre az asztrológia tükrében.

Siófokon jártunk, ahol megéheztünk. EZT az árat még mi sem hittük el, pedig sokat láttunk már

Siófok belvárosában sétáltunk, amikor megéhezett a lányom. 18 éves, szóval mondtam neki, hogy picit várjon

Csillagjegyek figyelem! Sorsfordító napok várnak ezek a csillagjegyekre:


3 csillagjegy, akikre rámosolyog a pénzbuddha a következő két hétben


Most jött a szörnyű hír: Összeomlott a Tv2, összeomlott az ország: Meghalt Hajdú

Meghalt Hajdú József, az FTC örökös bajnoka. Hajdú József játékosként kétszer lett magyar bajnok és