Horoszkóp 2024 Május 3-ra, Érzékeid magas szinten működnek

Kos

Az energiád az otthonod szépítésre fordulhat, Kos. Talán úgy döntöttél, hogy újrafested, vagy teljesen új irányt veszel a dekorációs ízlésedben. A külföldi országok poszterei vagy más szuvenírek is különösen vonzóak lehetnek most. Számíts arra, hogy valaki beugrik hozzád, és érdekes híreket hoz, amelyek ezerrel felpörgethetik az agyadat.

Bika

Számos szeretetteljes közlemény érkezhet hozzád távoli államokban vagy egzotikus országokban élő emberektől. Most különösen gyengédnek érzed magad, Bika, különösen a hozzád legközelebb állókkal kapcsolatban. Nem biztos, hogy rossz ötlet lenne telefonálni és beszélgetni azokkal, akiket talán már rég nem láttál. Örülni fognak, ha hallanak felőled!

Ikrek

Egy kis pénzösszeg érkezhet ma az utadba, Ikrek. Ez lehet ajándék, osztalék vagy bónusz. Lehet, hogy inkább magadnak és másoknak szánt ajándékokra akarod elherdálni, mintsem gyakorlatiasabb célokra fordítani, ami teljesen rendben van! A könyvek különösen vonzóak lehetnek, különösen azok, amelyek új spirituális vagy metafizikai eszmékről szólnak. Szánj egy kis időt olvasásra.

Rák

Ma remekül érezheted magad és jól nézhetsz ki, Rák. Bájod és szociális készségeid magas szinten vannak, vidámságod és társalgási tehetséged pedig szívesen látott vendéggé tesz téged bármilyen társasági eseményen. És sok ilyen eseményre meghívást kaphatsz – talán túl sokra is! Élvezd a társaságiasság és a barátság e különleges időszakát.

Oroszlán

Pszichikai képességeid és képzelőerőd igen magas szinten működnek, Oroszlán. Mélységes, spirituális szeretettel állsz szemben másokkal. Ők ezt viszonozni fogják! Érdemes leírnod a gondolataidat, vagy lefesteni bármit, ami eszedbe jut, még akkor is, ha nem érzed, hogy tehetséges vagy. Sokkal fontosabb, hogy számodra rögzítsd, mint hogy lejegyezd a dolgokat az utókor számára.

Szűz

Néhány barátod, aki egy általad csodált csoporthoz kötődik, talán elvisz téged valamilyen gyűlésre, Szűz. Ez nagyon szórakoztató lehet számodra. Új barátokra tehetsz szert. Természetes hajlamod van a humanitárius ügyek iránt, és ezek ma néhány élénk beszélgetés középpontjába kerülhetnek. Szívd magadba az összes információt, és fontold meg később. Most éppen túlterhelt az elméd!

Mérleg

Természetedből adódóan kedves, együttérző ember vagy, Mérleg. Ma az érzelmeid valószínűleg nemcsak a hozzád közel állókra, hanem a világ egész lakosságára is összpontosulnak. A milliárdokkal való összetartozás érzése, akikkel még sosem találkoztál, most eláraszthat téged. Érdemes lenne leírnod a benyomásaidat, hogy később hivatkozhass rájuk. Máskülönben lehet, hogy elfelejtenéd az egészet.

Skorpió

A mai bolygószempontok hatására, Skorpió, valószínűleg a szerelem rohamát fogod érezni. Ez magában foglalja a család, a barátok, a partner és minden életforma iránti szeretetet. A szeretet általi spirituális fejlődés valósága mindenütt ott van körülötted. Művészi érzékenységed nagyon magas fokon áll, ezért talán írni, rajzolni vagy festeni szeretnél valamit, ami megragadja gondolataidat és érzéseidet.

Nyilas

Különösen szerelmesnek és szenvedélyesnek érzed magad, Nyilas, és valószínűleg szeretnél egy romantikus találkozást folytatni életed különleges személyével. A pénzügyek kedvezően alakulnak, mivel a pénzkezeléssel kapcsolatos megérzéseid eddig is jól működtek, és valószínűleg ezután is így lesz. Pszichikai és intuitív képességeid tágra nyíltak és fogékonyak. Ne lepődj meg azon, amit ma észlelsz, akár idegenektől is.

Borzalmas hír rázta meg az országot – Elhunyt az ismert magyar rádiós

Gyors lefolyású, súlyos, méltósággal viselt betegség után 76 éves korában elhunyt Süli Ferenc, siófoki

4 szerencsés csillagjegy akire siker, szerelem és anyagi bőség vár Június 14-től


Most jött: Tömegkarambol Budapesten,itt vannak a részletek


3 csillagjegy számára új korszak kezdődik 2024. június 1-jén!

Amikor a kozmosz pozitív energiával tölt el minket, úgy érezzük, hogy jobban megalapozottak vagyunk – ez

A kínai horoszkóp szerint ez a 6 csillagjegy anyagi bőséggel kezdi a nyarat


Megkaptuk a 2024-es nagy éves horoszkópot – sorsfordulat, gazdagság, eladósodás, válás, gyermekáldás… rád mi vár?

Az új év beköszöntével számos változás és lehetőség vár a csillagjegyekre az asztrológia tükrében.

Siófokon jártunk, ahol megéheztünk. EZT az árat még mi sem hittük el, pedig sokat láttunk már

Siófok belvárosában sétáltunk, amikor megéhezett a lányom. 18 éves, szóval mondtam neki, hogy picit várjon

Csillagjegyek figyelem! Sorsfordító napok várnak ezek a csillagjegyekre:


3 csillagjegy, akikre rámosolyog a pénzbuddha a következő két hétben


Most jött a szörnyű hír: Összeomlott a Tv2, összeomlott az ország: Meghalt Hajdú

Meghalt Hajdú József, az FTC örökös bajnoka. Hajdú József játékosként kétszer lett magyar bajnok és