Az Univerzumnak különleges üzenete van 3 csillagjegy számára május 7-én

Mivel május 7-e közeleg, mindannyian kezdjük érezni a hónap hangulatát, ami jó érzés.

Amikor jól érezzük magunkat, pozitív energiát vonzunk magunkhoz, és most kedden, a Hold és a Vénusz együttállásakor ez a vibráció mágneses lesz. Három csillagjegy nyitott lesz az univerzumból felénk érkező jó hírekre.

Ahhoz, hogy nyitottak legyünk és nyitottak maradjunk, be kell ismernünk, hogy itt és most „minden rendben van”. Bár ez egyesek számára nehéz feladat lehet, három csillagjegy hajlandó elengedni annyi belső terhet, hogy helyet csináljon a pozitív energiának, amely érvényesülni akar az életünkben. Más szóval, hagyjuk, hogy a jó hírek eljussanak hozzánk. Kilépünk a saját utunkból, és egyszerűen megtesszük.

Bátorság kell ahhoz, hogy kilépjünk a saját utunkból. Általában egy egész életnyi „érvelés” és racionalizálás az oka annak, hogy egyáltalán felépítettük azokat a falakat. Ha meg akarjuk kapni a ragyogó hírt, ami kedden esedékes, akkor meg kell próbálnunk megérteni, hogy teljes mértékben megérdemeljük. Megérdemeljük a jó dolgokat. Méltók vagyunk arra, hogy jól bánjanak velünk, hogy szép dolgokat mondjanak nekünk, hogy partnerként tiszteljenek minket, és hogy barátként és családtagként szeressenek minket.

Rák

Eleged van, és ez látszik is rajtad. Ez valójában azt jelenti, hogy most már teljesen készen állsz arra, hogy beengedd a szerelmet, és jó életet élj. Bár ez teljesen idealisztikusan hangzik, nos, akkor tekintsd magad idealistának, hiszen semmi más nem érdekel, csak az, hogy boldog életed legyen, és mindent megteszel azért, hogy ez valósággá váljon. Végre nyitott vagy arra, hogy boldog légy, és bár ez talán egyértelműnek tűnik, meglepődnél, hogy hány ember áll az útjában, amikor a boldogság befogadásáról van szó.

Jó hírek érkeznek hozzád a Hold és a Vénusz együttállása alatt, és május 7. azt mutatja, hogy nemcsak nyitott vagy a hírek hallatán, de nem is fogod túlgondolni őket. A múltban ez volt a legnagyobb problémád: kételkedni a jó hírekben, azon gondolkodni, hogy mikor törik meg a jég, vagy megtalálni a módját, hogy szabotáld a jó hírek értelmezését. A sötét oldalt kerested, és találd ki, mi történt? Megtaláltad.

Oroszlán

Amint végre feladod a várakozást, hogy egy bizonyos „ítélet” megjelenjen az életedben, az meg is érkezik, és a hír jó. Átéled azt a furcsa jelenséget, hogy feladod és megkapod, és azért kapod meg kedden az egészet, mert lemondasz az eredményhez való ragaszkodásodról. Teret csináltál az univerzumnak, és a Hold és a Vénusz együttállása során ez a tér lehetővé tette, hogy a szeretet belépjen.

Mivel eljutottál a teljes elszakadás helyére, megteremtetted a kozmikus környezetet ahhoz, hogy jó dolgok jöjjenek az utadba. Többé nem vagy szűkölködő vagy mohó. Türelmes és elfogadó vagy, és ez a keverék begyújtja a pozitivitás egyetemes áramlását. Kedden nagyon jó híreket fogsz hallani, és ez segít abban, hogy békésnek és nyugodtnak érezd magad.

Szűz

A jó hír úgy érkezik hozzád, hogy valami pozitív dolog történik a munkahelyeden. Ez olyasvalami, amire nagyon vágysz az életedben, Szűz, hiszen ezen a téren már annyi gondod volt korábban. Május 7. megmutatja neked, hogy az a helyzet, amit úgy érzel, hogy a munkahelyeden „elszenvedtél”, semmiképpen sem jelent veszélyt rád nézve. Olyan helyzetbe kerültél, amikor folyamatosan fenyegetve érzed magad a gondolattól, hogy elveszítheted ezt a munkát, és az univerzum jó híreket hoz neked: biztonságban vagy.

A Hold és a Vénusz konjugációja alatt azt a hírt kapod, hogy a munkádat semmiképpen sem fenyegeti veszély. Addig dolgozhatsz ebben a munkakörben, ameddig csak akarsz, és bár ez önmagában is nyomasztónak tűnhet, hiszen nem éppen szerelmes vagy a munkádba, örülni fogsz, hogy legalább biztonságban vagy. Senki sem dob ki téged. Biztonságban vagy, biztonságban vagy és foglalkoztatva. Minden rendben van.

Borzalmas hír rázta meg az országot – Elhunyt az ismert magyar rádiós

Gyors lefolyású, súlyos, méltósággal viselt betegség után 76 éves korában elhunyt Süli Ferenc, siófoki

4 szerencsés csillagjegy akire siker, szerelem és anyagi bőség vár Június 14-től


Most jött: Tömegkarambol Budapesten,itt vannak a részletek


3 csillagjegy számára új korszak kezdődik 2024. június 1-jén!

Amikor a kozmosz pozitív energiával tölt el minket, úgy érezzük, hogy jobban megalapozottak vagyunk – ez

A kínai horoszkóp szerint ez a 6 csillagjegy anyagi bőséggel kezdi a nyarat


Megkaptuk a 2024-es nagy éves horoszkópot – sorsfordulat, gazdagság, eladósodás, válás, gyermekáldás… rád mi vár?

Az új év beköszöntével számos változás és lehetőség vár a csillagjegyekre az asztrológia tükrében.

Siófokon jártunk, ahol megéheztünk. EZT az árat még mi sem hittük el, pedig sokat láttunk már

Siófok belvárosában sétáltunk, amikor megéhezett a lányom. 18 éves, szóval mondtam neki, hogy picit várjon

Csillagjegyek figyelem! Sorsfordító napok várnak ezek a csillagjegyekre:


3 csillagjegy, akikre rámosolyog a pénzbuddha a következő két hétben


Most jött a szörnyű hír: Összeomlott a Tv2, összeomlott az ország: Meghalt Hajdú

Meghalt Hajdú József, az FTC örökös bajnoka. Hajdú József játékosként kétszer lett magyar bajnok és