3 csillagjegy lesz az Univerzum kedvence 2024. május 8-án

Van néhány csillagjegy, akik időnként ajándékokat kapnak az univerzumtól.

Sokan közülünk tudják, hogy ez a felsőbb hatalom mindig velünk van, és nem kell különleges kiváltságokra várni. Nincs szükségünk segítségkérésre, csak hálára és arra a felismerésre, hogy valamilyen módon, valahogy itt vagyunk, és végigvezetnek minket ezen az úton, amit életünknek nevezünk.

Azok közülünk, akik szilárdan hisznek a hitükben, meglátják, hogy a hitünk ismét segítséget nyújt. Úgy fogjuk érezni, mintha egy felsőbb erő védelmezne minket, és ez erőt ad nekünk egy fontos döntés meghozatalához. Csak vannak olyan idők, amikor „fel kell adnunk”, és hagynunk kell, hogy a forrás ereje átvegye az irányítást, és úgy tűnik, hogy szerdán mi is azok közé tartozunk, akikre gondoskodik az univerzum.

A vonzás törvénye szerint a hasonló a hasonlót vonzza, így amiben hiszünk, az hisz bennünk. Amibe energiát fektetünk, az „megvalósul”, és ha hisszük, hogy egy nagyobb erő vigyáz ránk, akkor miért ne tapasztalhatnánk meg ennek a védelemnek az előnyeit? Ez a három csillagjegy érzi, mit sugall a szívük, és ez be is jön nekik, mert szerdán ők lehetnek az univerzum különleges kedvencei.

Kos

Hívőnek születtél, és bármi is az, amiben hiszel, láttad, hogy az megjelenik neked, amikor szükséged van rá. Az univerzum szereti azt, aki szereti az univerzumot, és te, kedves Kos, igazi hívő vagy. Május 8-án, a Jupiterrel együtt járó Hold tranzitja során nem hallgatsz más hangjára, csak a belső éned, a magasabb lényed hangjára, mert az mindig átjön neked.

Úgy érzed, hogy szükséged van arra a plusz védőrétegre, és még ha csak gondolatban is, nem tudsz segíteni, de hatalmasnak és erősnek érzed magad. A lángot a szívedben hordozod, és ezt a lángot akkor szítod, amikor extra lökésre van szükséged. Szerdán meglátod, hogy a hited kifizetődik. Ha kérsz, kapsz. Ilyen egyszerű. Ez egy megbízható egyenlet, amely mindig csillagászati eredményeket garantál.

Ikrek

Nem veted össze másokkal, hogy melyikük hoz neked lelki békét vagy sem; saját folyamatod van benned, és a hithez hasonlóan ezt sem adod könnyen fel. Május 8-án úgy érzed, hogy védelemre van szükséged, és nem nagy dolog ezt megkapnod. Hívtad a felsőbb erődet, és percek alatt ott van neked. Nincs szükség rituálékra; amint szükséged van rá, máris rendelkezésedre áll az erő.

Az elméd kitágul addig, ahol csak pozitív eredményeket látsz. Bár ez „túl soknak” tűnhet, mégis ez az, amire most szükséged van az életedben. Ez a védelem, amire szükséged van, az, ami önbizalomra ösztönöz, így ha sikerül az univerzumot arra ösztönöznöd, hogy teljesítse ezt a kérést, hálát adhatsz a szerencsecsillagodnak, amikor ez a hét eljön.

Szűz

A hited által vezérelve, május 8-án, szerdán, még akkor is kitartasz, ha mások tömege ellentmond. A Hold és a Jupiter konjunkciója segít abban, hogy megtaláld helyedet, és rádöbbensz, hogy nincs szükséged senki jóváhagyására; egyedül is boldogulsz, és a trükk az, hogy gondolataidban sosem vagy egyedül… hiszen ott van a személyes védelmeződ; az, amiben hiszel.

Ebben az időszakban érezheted a nyomást, hogy engedj a hitednek mások előtt, akik hangosabban szónokolnak, és nagyobb eszmékkel próbálnak lenyűgözni. Ez azonban nem zavar téged, Szűz, mert semmi sem képes akár csak megközelítőleg sem megingatni a hitedet. Tudod, ki vagy, és tudod azt is, hogy az életedet vezető fény soha nem hagy cserben, és soha nem is fog.

Borzalmas hír rázta meg az országot – Elhunyt az ismert magyar rádiós

Gyors lefolyású, súlyos, méltósággal viselt betegség után 76 éves korában elhunyt Süli Ferenc, siófoki

4 szerencsés csillagjegy akire siker, szerelem és anyagi bőség vár Június 14-től


Most jött: Tömegkarambol Budapesten,itt vannak a részletek


3 csillagjegy számára új korszak kezdődik 2024. június 1-jén!

Amikor a kozmosz pozitív energiával tölt el minket, úgy érezzük, hogy jobban megalapozottak vagyunk – ez

A kínai horoszkóp szerint ez a 6 csillagjegy anyagi bőséggel kezdi a nyarat


Megkaptuk a 2024-es nagy éves horoszkópot – sorsfordulat, gazdagság, eladósodás, válás, gyermekáldás… rád mi vár?

Az új év beköszöntével számos változás és lehetőség vár a csillagjegyekre az asztrológia tükrében.

Siófokon jártunk, ahol megéheztünk. EZT az árat még mi sem hittük el, pedig sokat láttunk már

Siófok belvárosában sétáltunk, amikor megéhezett a lányom. 18 éves, szóval mondtam neki, hogy picit várjon

Csillagjegyek figyelem! Sorsfordító napok várnak ezek a csillagjegyekre:


3 csillagjegy, akikre rámosolyog a pénzbuddha a következő két hétben


Most jött a szörnyű hír: Összeomlott a Tv2, összeomlott az ország: Meghalt Hajdú

Meghalt Hajdú József, az FTC örökös bajnoka. Hajdú József játékosként kétszer lett magyar bajnok és