5 csillagjegy akit meglátogat a szerencse manó május 10-től

Bika

Egy önhöz közelálló személy, akiben teljes mértékben megbízik, a segítségére lehet május 10-től a dilemmája megoldásában. Ez a személy lehet a partnere, az egyik közeli hozzátartozója, sőt akár a legjobb barátja is. Együtt megtalálják a megoldást a problémára, aminek köszönhetően hatalmas kő esik majd le a szívéről. Innentől kezdve már semmi sem állhat a bika jegyűek útjába, és egy újabb sikerekben gazdag, időszak köszönt be a karrierjükben.

Ha valamilyen belső probléma gyötri, akkor jó, ha kellő távolságot tart másoktól ebben az időszakban, mivel ezzel gonddal önnek kell megbirkóznia. Miután túl lesz rajta, jóval erősebbé válik majd a személyisége. Az így szerzett többlet energia révén pedig már semmi nem állhat az útjában Május 10-tők. Mindezek mellett még a szerencse manó is meg fogja látogatni, amivel egy újabb adag szerencsével lehet gazdagabb.

Vízöntő

Nehéz energiákkal, szorongással teltek az elmúlt hetek, hónapot? Vízöntőnek lenni néha nem is olyan könnyű dolog az életben. A szabadság számodra most is nagyon fontos, az egyensúly a kapcsolataidban pedig folyamatosan kérdés lehet. Maradjak, vagy menjek? Itt van a lehetőség május folyamán, hogy végre rádöbbenj, mit is jelent a kapcsolatban a szabadság. Így kiteljesedhetsz, és ez változásokat hoz.

Ez azonnali megoldásokat produkál számodra az élet többi területén is. Elmúlik a szorongásod, végre beleállsz a saját sorsodba, igazi segítővé válhatsz. Áramlásban, szabadon létezni, alkotni, kiteljesedni ez a vágyad. Képzeld ezt nem zárja ki, hogy párkapcsolatban élj! Ezek mellett még a szerencse manó is meglátogat, és hoz neked egy jó nagy adag mázlit.

Skorpió

Most azt érezheted, hogy végre megérkeztél, ez a te időszakod. Végre rend és tisztaság vesz körül, az otthonod úgy alakulhat, ahogy elképzelted. Persze ezért tenni is kell! Az élet megajándékoz az önbizalommal is az önszereteten keresztül. Így valóban azt fogod sugározni, ami nagyon vonzó mások számára. 

Az igazi, nagy változás a szerelemben érkezik el, szintet léphetsz a pároddal, szingliként pedig megnyílnak a kapuk, néhány új találkozás után, még a párodra is rálelhetsz a májusban kezdődő csodás időszakban, mindezt a szerencse manónak köszönhetően, aki most hirtelen meglátogat téged.

Szűz

Magad is meglepődsz azon, hogy olyan dolgokra is igent mondasz, ami ellen korábban kifejezetten ellenkeztél, nem jó ötleteknek tűntek. Tele leszel energiával a Május 10-től kezdődő időszak folyamán, végre képes vagy a jelenben élni és nem csak ábrándozol. Ez által nem merengsz a múltban annyit és nem aggódsz a jövődért. Szuper! Innen lehet igazán pozitívan változtatni. 

Figyelj a jelekre, most hatalmas lehetőségek jöhetnek veled szembe, előfordulhat, hogy teljesen megváltozik az út, amire lépsz, légy bátor! Olyan időszak ez neked, amikor még a szerelem is bekopogtathat az ajtódon, és ezen felül még a szerencse manó is meg fog látogatni, nagyon jó időszak lesz ez.

Oroszlán

Úgy tűnt az év elején, a téli hónapokban, hogy nagyon instabil a helyzeted. De ez most meg fog változni, hiszen meglátogat a szerencse manó. A Május 10-től kezdődő időszak beköszöntével, ahogy telnek a napok, folyamatos meglepetések érnek az élet több területén. Bár a kezdet kissé döcögős, de ennek ellenére a fordulat elkerülhetetlen, érkezik a szerencse.

Végre olyan dologgal keresheted meg a pénzt, amiben kiteljesedhetsz, szereted csinálni, és teljesen beleillik az életedbe. A szerelem terén is minden a helyére kerül, partnereddel ismét visszaáll a harmónia. Még egy jó utazás is belefér az évszakba, ami rengeteg ötletet hoz az életedbe, használhatod kreatívitásod, és ez előre is visz.

Forrás

Borzalmas hír rázta meg az országot – Elhunyt az ismert magyar rádiós

Gyors lefolyású, súlyos, méltósággal viselt betegség után 76 éves korában elhunyt Süli Ferenc, siófoki

4 szerencsés csillagjegy akire siker, szerelem és anyagi bőség vár Június 14-től


Most jött: Tömegkarambol Budapesten,itt vannak a részletek


3 csillagjegy számára új korszak kezdődik 2024. június 1-jén!

Amikor a kozmosz pozitív energiával tölt el minket, úgy érezzük, hogy jobban megalapozottak vagyunk – ez

A kínai horoszkóp szerint ez a 6 csillagjegy anyagi bőséggel kezdi a nyarat


Megkaptuk a 2024-es nagy éves horoszkópot – sorsfordulat, gazdagság, eladósodás, válás, gyermekáldás… rád mi vár?

Az új év beköszöntével számos változás és lehetőség vár a csillagjegyekre az asztrológia tükrében.

Siófokon jártunk, ahol megéheztünk. EZT az árat még mi sem hittük el, pedig sokat láttunk már

Siófok belvárosában sétáltunk, amikor megéhezett a lányom. 18 éves, szóval mondtam neki, hogy picit várjon

Csillagjegyek figyelem! Sorsfordító napok várnak ezek a csillagjegyekre:


3 csillagjegy, akikre rámosolyog a pénzbuddha a következő két hétben


Most jött a szörnyű hír: Összeomlott a Tv2, összeomlott az ország: Meghalt Hajdú

Meghalt Hajdú József, az FTC örökös bajnoka. Hajdú József játékosként kétszer lett magyar bajnok és