Brutális! – Összeomlott Udvaros Dorottya!

Az összes fontos információ szerint Udvaros Dorottya 22 év után távozik a Nemzeti Színháztól. Vidnyánszky Attila, az igazgató nem hosszabbította meg a szerződését, amit azzal indokolt, hogy nem teljesítette a kötelező előadásszámot.

Udvaros szerint viszont a Nemzeti Színház sajátos műsorpolitikája miatt nehéz volt ezt megtenni. A színház nehéz anyagi helyzetben van, mivel a kormány elvont 380 millió forintot tőlük, és idén sem sikerült befoltozni a költségvetési hiányokat. Udvaros megkérdőjelezi a külföldi rendezők magas fizetését, miközben a színház anyagi helyzete rossz. A színésznő távozása nagy botrányt okozott, mert a színház és Udvaros között eltérő volt a vélemény és a közlés a történtekről.

Udvaros Dorottya egy interjúban arról beszélt, hogy mennyire megrázta lelkileg, hogy több mint 2 évtized után távoznia kell a színháztól. A színésznő elmondta, hogy nehéz összeszedetten beszélni erről, mert sok kötődése van a színházhoz, és még nem tudja felfogni, hogyan kell majd elbúcsúznia.

Ugyanakkor nincs benne harag vagy kétségbeesés, inkább arra fókuszál, hogy az új lehetőségek felé nyíló ajtókra figyeljen. Kollégái sok melegen üdvözölték és támogatták a távozásával kapcsolatban. A jövőre vonatkozó terveit még nem tudja megfogalmazni, mert még nem kész lelkileg arra, hogy elengedje a múltat és elgondolkozzon az új lehetőségeken.

A Nemzeti Színházban komoly változások zajlanak, több fontos tag távozik a társulatból. Udvaros Dorottya mellett Horváth Lajos Ottó és Szász Júlia sem térnek vissza, míg Barta Ágnes, Mészáros Martin, Szép Domán, Szabó Sebestyén László és korábban Farkas Dénes is elhagyta a színházat. Az új emberek felvétele helyett a távozók helyére nem terveznek új színészeket alkalmazni. Ez a helyzet komoly feszültséget okozhat a Nemzeti társulatában.

Hatalmas hajóbaleset történt Verőcénél, ketten meghaltak, többen eltűntek

Szombat éjjel tragikus hajóbaleset történt Verőcénél, ahol információk szerint egy szállodahajó ütközött

Most érkezett! Véresre verték Nagy Ferót


1 perce érkezett: Meghalt Hernádi

Megerősítették: Ma délután otthonában elhunyt Hernádi J. Sajnálatos hírrel szolgálunk, a Gyergyószentmiklóson

Ezek a csillagjegyek könnyedén szerelembe esnek a hosszú hétvégén


Kiderült, mi valójában G.w.M-nek a magyar rapper királynak a legmagasabb iskolai végzettsége. Teljesen ledöbbentünk.. EZ azért sok mindent megmagyaráz

A rapper Lakatos Leventével beszélgetett, amely során karrierje kezdetéről, annak csúcsáról, anyagi helyzetéről

Kitömik ennek az 5 csillagjegynek a zsebét pénzzel május 17-től


Hatalmas meglepetés éri a magyar nyugdíjasokat

2024 áprilisában több mint egy év után először ismét gyorsult az infláció Magyarországon – a márciusban

Ma halt meg Horváth László kínok között!

Elhunyt Horváth László, a Valahol Európában című film szereplője, aki a legendás alkotásban Kuksit formálta

Kosok, Bikák, Ikrek,Rák ,oroszlán,szűz figyelem! mai horoszkóp -HÉTFŐ


1 perce érkezett: Megnősült Sebeők János! Ez igen! Nem akárkit vett el feleségül! Mutatjuk fotóval:

Tizenhárom éve már, hogy a kétezres évek egyik legnépszerűbb írója és filozófusa, Sebeők János végleg