7 szerencsés csillagjegy akikre siker, szerelem és anyagi bőség vár a 2024. május. 11-13 között a Növekvő Hold négyzet Mars alatt!

Bika

A Hold négyzet Mars azt jelzi számodra, hogy közel a cél, amit mindig is el szerettél volna érni, és ez azért van, mert tudod, hogy mit szeretnél, és ezért teszel is. Ha új munkahelyet szeretnél keresni, most meg lesz az esélyed rá, olyan emberekkel találkozhatsz, akik segítenek majd, hogy a legjobb állást találd meg. A bőség periódusa veszi kezdetét most az életedben.

Rák

A Hold négyzet Mars azt üzeni számodra, hogy ha kis lépéseket is, de tégy meg, mert ezáltal inspirációra találsz, és képes leszel majd egy nagyobb cél érdekében olyan energiákat mozgósítani, amelyek révén értelmet nyer az életed. Használd a bölcsességed, és teremts meg egy új látásmódot.

Oroszlán

A Hold négyzet Mars arra hívja fel a figyelmed, hogy az Univerzumban minden a helyén van, ezért nem kell félned semmitől, hanem igyekezz a jelen pillanataira összpontosítani, megélni minden kis csodát. Hagyj fel az egoizmussal, tekints úgy a világra, mint az Univerzum, az Istenség legbámulatosabb alkotására, amelynek te is részese vagy, és kiemelt helyet foglalsz el benne.

Szűz

Egy gyümölcsöző hétvége elé nézel, ami nem is csoda, hiszen az elmúlt időszakban kemény munkát végeztél azért, hogy most végre leszüretelhesd a sikert. Figyelj a jelekre, a titkos üzenetekre, mert ezek olyan lehetőségeket rejthetnek, amelyek kihasználásával még több sikert, nagyszerű élményt, és pozitív pillanatok sokaságát vonzhatod be az életedbe.

Mérleg

A Hold négyzet Mars arra irányítja rá a figyelmed, hogy ahhoz, hogy valami teljesen újjászülessen, a régi életednek gyökeresen át kell alakulnia, vagy meg kell szűnnie. Ha egy kedvezőtlen élethelyzetben vagy, feszültségek vannak a magánéletedben, a munkahelyeden, akkor most alkalmas az idő arra, hogy változtass. Élj tudatosan, hallgass a megérzéseidre, és akkor az életed egyensúlyba kerül.

Vízöntő

A Hold négyzet Mars arra hívja fel a figyelmed, hogy mindenben ami körülvesz, ott rejlik az Univerzum tökéletessége. Ha még nincs párod, most minden körülmény kedvezően fog alakulni, hogy rátalálj az igazira, akivel megtapasztalhatod a szerelem, a harmónia és a teljesség elsöprő energiáit. Tárd ki a szíved, és engedd be a világ szépségeit.

Halak

A Hold négyzet Mars arra ösztönöz, hogy lépj ki a komfortzónádból, és találd meg azt az utat, ami előre visz, ami által fejlődhetsz, hiszen az egyik legfontosabb célod az életben, hogy fejlődést érj el. Készíts terveket, bízz az Univerzumban, aki megad minden lehetséges támogatást, hogy elérd mindazt, amire vágysz.

Borzalmas hír rázta meg az országot – Elhunyt az ismert magyar rádiós

Gyors lefolyású, súlyos, méltósággal viselt betegség után 76 éves korában elhunyt Süli Ferenc, siófoki

4 szerencsés csillagjegy akire siker, szerelem és anyagi bőség vár Június 14-től


Most jött: Tömegkarambol Budapesten,itt vannak a részletek


3 csillagjegy számára új korszak kezdődik 2024. június 1-jén!

Amikor a kozmosz pozitív energiával tölt el minket, úgy érezzük, hogy jobban megalapozottak vagyunk – ez

A kínai horoszkóp szerint ez a 6 csillagjegy anyagi bőséggel kezdi a nyarat


Megkaptuk a 2024-es nagy éves horoszkópot – sorsfordulat, gazdagság, eladósodás, válás, gyermekáldás… rád mi vár?

Az új év beköszöntével számos változás és lehetőség vár a csillagjegyekre az asztrológia tükrében.

Siófokon jártunk, ahol megéheztünk. EZT az árat még mi sem hittük el, pedig sokat láttunk már

Siófok belvárosában sétáltunk, amikor megéhezett a lányom. 18 éves, szóval mondtam neki, hogy picit várjon

Csillagjegyek figyelem! Sorsfordító napok várnak ezek a csillagjegyekre:


3 csillagjegy, akikre rámosolyog a pénzbuddha a következő két hétben


Most jött a szörnyű hír: Összeomlott a Tv2, összeomlott az ország: Meghalt Hajdú

Meghalt Hajdú József, az FTC örökös bajnoka. Hajdú József játékosként kétszer lett magyar bajnok és