6 szerencsés csillagjegy akikre siker és anyagi bőség vár május 12-től a Hold – Uránusz tranzittól kezdődően!

Kos

Olyan rejtett képességeket fedezel fel magadban, amelyek elhozzák számodra a békét, a jólétet, a teljesség érzését. Egyszerűen azt veszed észre, hogy jobban mennek a dolgaid, közelebb kerülsz a céljaidhoz, és egy nap megvalósítod a legnagyobb álmodat, amire nem is kell olyan sokat várnod.

Légy figyelmes a külső jelekre, mert azokból sok mindent megtudsz. Igyekezz türelmes lenni, mert ezáltal könnyebben el tudod érni a céljaidat. Hallgass a megérzéseidre, és most elérkezett az idő, hogy az életedet ismét egyensúlyba hozd.

Ikrek

A Hold – Uránusz hatására sikeres periódus következik számodra. Elsősorban a szakmádban számíthatsz fejlődésre, előrelépésre. Jelentős sikereket érhetsz el a karrieredben. Az erőfeszítéseid kifizetődő lesz számodra.

A bolygóállásnak köszönhetően megtalálhatod a belső egyensúlyt, békét köthetsz önmagaddal, hiszen a dolgok úgy fognak alakulni, ahogy azt elképzelted! Sok szerencsét!

Oroszlán

A Hold – Uránusz hatására a következő időszakban bőségben fogsz részesülni. Olyan projekteknek lesz köszönhető, amelyek a vártnál jobban működnek majd, így a siker az anyagi javakban fog megmutatkozni számodra. Használd ki most ezt a lehetőséget, légy önző egy kicsit és kényeztesd magad.

A szerelem terén minden figyelmedet a párkapcsolatodra összpontosítod. Lehet, hogy meg kell oldanotok néhány bonyolultabb problémát, amit eddig csak halogattatok. Tárd ki a szíved és beszélj őszintén arról, hogy hogyan érzel. A csillagok segítenek békét hozni a szerelmi életedbe!

Bika

A Hold – Uránusz konjunkció alatt oszd meg a szeretetet, az örömöt és a boldogságot a körülötted lévőkkel, ezáltal megsokszorozódik az energiád, és sokkal teljesebbnek fogod érezni magad. Jó lenne, ha megtennéd a következő lépést, hogy biztonságosan kijuthass ebből a kellemetlen helyzetből.

Ne aggódj, az Univerzum mindent megad számodra, amire most szükséged van, legyen szó új munkahelyről vagy egy költözésről, minden támogatást megkapsz ahhoz, hogy az életed jobbra forduljon. Olyan tevékenységeket végezz, amelyek erőt adnak, és segítenek, hogy sokkal jobban érezd magad.

Skorpió

Ebben az időszakban elég erőd lesz arra, hogy elvégezd az előre kitűzött feladatokat, és végre nem fogod úgy érezni, hogy szorít az idő. Előnyödre válik, hogy nagyon jól meg tudod szervezni a dolgokat, kiváló alkalmazkodó képességgel rendelkezel, és időben megtalálod a legjobb megoldást.

A kreatív oldalad maximálisan működik, engedd, hogy az inspiráció irányítsa minden cselekedetedet. Szánj egy kis időt a szórakozásra, mert felfrissíti a lelkedet, új perspektívákat hoz számodra, növeli a rezgésszintedet, és könnyen be tudod fogadni a felsőbb erő útmutatását.

Vízöntő

A Hold – Uránusz tranzit egy rég várt jó hírt hoz számodra, amely kapcsolatban áll a sikerrel, az örömmel. Nagyon sokat dolgoztál azért, hogy a vágyaid végre valóra válhassanak.

Jutalmazd meg magad az elhivatottságodért, a kitartásodért, így az életed egyensúlyba kerül, aminek számos pozitív hozadéka lesz.

Borzalmas hír rázta meg az országot – Elhunyt az ismert magyar rádiós

Gyors lefolyású, súlyos, méltósággal viselt betegség után 76 éves korában elhunyt Süli Ferenc, siófoki

4 szerencsés csillagjegy akire siker, szerelem és anyagi bőség vár Június 14-től


Most jött: Tömegkarambol Budapesten,itt vannak a részletek


3 csillagjegy számára új korszak kezdődik 2024. június 1-jén!

Amikor a kozmosz pozitív energiával tölt el minket, úgy érezzük, hogy jobban megalapozottak vagyunk – ez

A kínai horoszkóp szerint ez a 6 csillagjegy anyagi bőséggel kezdi a nyarat


Megkaptuk a 2024-es nagy éves horoszkópot – sorsfordulat, gazdagság, eladósodás, válás, gyermekáldás… rád mi vár?

Az új év beköszöntével számos változás és lehetőség vár a csillagjegyekre az asztrológia tükrében.

Siófokon jártunk, ahol megéheztünk. EZT az árat még mi sem hittük el, pedig sokat láttunk már

Siófok belvárosában sétáltunk, amikor megéhezett a lányom. 18 éves, szóval mondtam neki, hogy picit várjon

Csillagjegyek figyelem! Sorsfordító napok várnak ezek a csillagjegyekre:


3 csillagjegy, akikre rámosolyog a pénzbuddha a következő két hétben


Most jött a szörnyű hír: Összeomlott a Tv2, összeomlott az ország: Meghalt Hajdú

Meghalt Hajdú József, az FTC örökös bajnoka. Hajdú József játékosként kétszer lett magyar bajnok és