Kiderült, mi valójában G.w.M-nek a magyar rapper királynak a legmagasabb iskolai végzettsége. Teljesen ledöbbentünk.. EZ azért sok mindent megmagyaráz

A rapper Lakatos Leventével beszélgetett, amely során karrierje kezdetéről, annak csúcsáról, anyagi helyzetéről és élete egyes szakaszairól vallott őszintén. Viharos magánélete mellett a rappert azért is megszólták, amiért magasan képzett exmenyasszonyának karrierjét állítólag derékba törte – habár G.w.M szerint ez egyáltalán nem igaz, mint mondja: Melanie karrierje szerinte még nem kezdődött el, amikor családalapításba kezdtek.

Ha a taníttatásról van szó, részéről a papír egyáltalán nem fontos, hiszen ő egy általános iskolás bizonyítvánnyal mindent elér, amit csak a fejébe vesz, sőt mint mondja, anyagilag jobban járt, mint napjainkban egy képzett szakember. Ha már mindenki ennyire dicséri Melanie-t, hogy milyen okos, szép és mennyire képben van, akkor csak nem vagyok egy olyan rossz hakni! – Ezt fordíthatjuk érzelmi intelligenciára, törődésre, bármire.

Szerintem nem a papír teszi az embert. Attól, hogy nagyon sok papírod van, még lehetsz szar ember! Rengeteg rosszindulatú kommentet kapott képzettsége miatt a rapper.

Ha már mindenki ennyire dicséri Melanie-t, hogy milyen okos, szép és mennyire képben van, akkor csak nem vagyok egy olyan rossz hakni! – Ezt fordíthatjuk érzelmi intelligenciára, törődésre, bármire.

Szerintem nem a papír teszi az embert.Attól, hogy nagyon sok papírod van, még lehetsz sz*r ember! – magyarázta a rapper, majd tovább fejtegette, hogy a diploma nem minden, hiszen ő anélkül nemrég a háborús menekülteken segített önkéntesként, számtalan luxusautót vett, sőt olyan dolgokat engedett már meg magának, amiket szerinte még papírral sem sokan fognak.

És megcsináltam! És nyolc osztály! – fűzte hozzá, majd még tovább ment: szerinte inkább a tehetségének és a karizmájának köszönheti sikerét.

G.w.M ezután konkrét számokban is megfogalmazta a közte, és a nála tanultabb emberek közötti különbséget. – Vegyünk egy nagyon jó szakembert. Az átlagos fizetés egy nagyon jó szakembernél legyen 5-600 ezer forint.

Na, én ennyit a gyerekeimre ráköltök havonta, ha kell. A műsorvezető megjegyezte, hogy a rapper a témát inkább anyagi oldalról vizsgálja, mire G.w.M úgy válaszolt: – A papírt ehhez kötik.

Vagy intelligenciához kötik? Üljenek le egy zongora meg egy papír elé, ott ők lesznek konkrétan hülyék – zárta gondolatait Kulcsár Edina párja.

Most jött: Tömegkarambol Budapesten,itt vannak a részletek


3 csillagjegy számára új korszak kezdődik 2024. június 1-jén!

Amikor a kozmosz pozitív energiával tölt el minket, úgy érezzük, hogy jobban megalapozottak vagyunk – ez

A kínai horoszkóp szerint ez a 6 csillagjegy anyagi bőséggel kezdi a nyarat


Megkaptuk a 2024-es nagy éves horoszkópot – sorsfordulat, gazdagság, eladósodás, válás, gyermekáldás… rád mi vár?

Az új év beköszöntével számos változás és lehetőség vár a csillagjegyekre az asztrológia tükrében.

Siófokon jártunk, ahol megéheztünk. EZT az árat még mi sem hittük el, pedig sokat láttunk már

Siófok belvárosában sétáltunk, amikor megéhezett a lányom. 18 éves, szóval mondtam neki, hogy picit várjon

Csillagjegyek figyelem! Sorsfordító napok várnak ezek a csillagjegyekre:


3 csillagjegy, akikre rámosolyog a pénzbuddha a következő két hétben


Jön a rendkívüli nyugdíjemelés 2024-ben – nagyon jó hírt jelentettek be!

Jön a rendkívüli nyugdíjemelés 2024-ben – nagyon jó hírt jelentettek be! Egyre nő a félmilliós havi

Pusztító ítéletidő érte el hazánkat – ERRE vonul óráról órára

Ma estig, késő estig eleinte elsősorban az Alföldön, Északi-középhegység nyugati felében, majd a középső

4 szerencsés csillagjegy akire siker, szerelem és anyagi bőség vár Június 14-től