Ezek a csillagjegyek könnyedén szerelembe esnek a hosszú hétvégén

Rák csillagjegy

A Rákok gyakran éreznek rendkívül mély veszteséget egy romantikus kapcsolat végeztével, függetlenül attól, hogy az milyen múló volt, jó volt, vagy rossz volt. Éppen ezért nem hajlandók aktívan párt keresni maguknak, inkább hanyagolják azokat. A Rákok úgy vélik, hogy jobb egy ideig szinglinek lenni, ami arra ösztönzi őket, hogy hitelesen éljék ki a vágyaikat, és mélyebben megértsék valódi önmagukat.

 

A szerelem különös módon mindig akkor nyilvánul meg, amikor a legkevésbé számít rá az ember. Ezért a szándékos szingliség ezen időszaka gyakran vezet nem tervezett találkozásokhoz és kapcsolatokhoz a Rákok számára. Akár közös érdeklődési körök is lehetnek, vagy akár közös barátok is vagy véletlen találkozások révén, akkor találják meg a következő udvarlójukat, amikor valójában nem is keresik, úgyhogy érdemes nagyon figyelni a hosszú hétvégén a jelekre!

Bika csillagjegy

A Bikák rendkívül gyakorlatiasak és földhöz ragadtak, egy kapcsolatban pedig biztonságra és kiszámíthatóságra vágynak, szeretik az otthonos és fix dolgokat. Épp ezért vonzódnak ahhoz az emberhez, aki mindezt barátként biztosítja számukra. Nem meglepő, hogy hamar az iránt kezdenek el mélyebb érzelmeket táplálni, akire korábban barátként tekintettek, így a hosszú hétvégén akár egy jó barát melegítheti fel a szívüket.

 

A Bika jegy szülöttei olyan néha, mintha telepaták lennének, olyan jól képesek ráhangolódni mások érzelmeire, hangulatára. Épp ezért barátként nagyon nagy támaszt jelentenek, ők azok, akikkel megosztod a legféltettebb titkaidat, a legmélyebb vágyaidat, és ők is ugyanezt teszik az irányodba. A hosszú hétvégén nagyon figyeljenek a Bikák, mert könnyedén rájuk találhat az igaz szerelem

Skorpió csillagjegy

Úgy érzi, hogy mostanában elkerülték őt a romantikus pillanatok, és nem hiszi, hogy bárkihez is közel tudna kerülni a jövőben. Nos, ez most a hosszú hétvégén meg fog változni, ugyanis hamarosan megismerhet valakit, akibe úgy beleszeret, hogy még saját maga sem fogja elhinni ezt, tényleg nagyon különleges lesz.

 

Egy korábbi párja, azaz az ex újra felbukkanhat az életében. Hamar rájönnek, hogy mindketten sokat változtak, és most készen állnak arra, hogy egy komoly párkapcsolatot kialakítsanak, de tegyék ezt óvatosan, nehogy baj legyen belőle. Szerelmes pillanatokból, és sok nevetésből nem fog hiányt szenvedni! 

Borzalmas hír rázta meg az országot – Elhunyt az ismert magyar rádiós

Gyors lefolyású, súlyos, méltósággal viselt betegség után 76 éves korában elhunyt Süli Ferenc, siófoki

4 szerencsés csillagjegy akire siker, szerelem és anyagi bőség vár Június 14-től


Most jött: Tömegkarambol Budapesten,itt vannak a részletek


3 csillagjegy számára új korszak kezdődik 2024. június 1-jén!

Amikor a kozmosz pozitív energiával tölt el minket, úgy érezzük, hogy jobban megalapozottak vagyunk – ez

A kínai horoszkóp szerint ez a 6 csillagjegy anyagi bőséggel kezdi a nyarat


Megkaptuk a 2024-es nagy éves horoszkópot – sorsfordulat, gazdagság, eladósodás, válás, gyermekáldás… rád mi vár?

Az új év beköszöntével számos változás és lehetőség vár a csillagjegyekre az asztrológia tükrében.

Siófokon jártunk, ahol megéheztünk. EZT az árat még mi sem hittük el, pedig sokat láttunk már

Siófok belvárosában sétáltunk, amikor megéhezett a lányom. 18 éves, szóval mondtam neki, hogy picit várjon

Csillagjegyek figyelem! Sorsfordító napok várnak ezek a csillagjegyekre:


3 csillagjegy, akikre rámosolyog a pénzbuddha a következő két hétben


Most jött a szörnyű hír: Összeomlott a Tv2, összeomlott az ország: Meghalt Hajdú

Meghalt Hajdú József, az FTC örökös bajnoka. Hajdú József játékosként kétszer lett magyar bajnok és