Együtt van Kucsera Gábor és Réka.Erre senki nem számított – Megtörte a csendet és beismerte Kucsera Gábor, EZ van közte és Varsányi Réka között! - Alekosz őrjöng

EKÖZBEN ALEKOSZ.....

Alekosz nehezen fogadta el, hogy Réka végül elhagyta: Úgy érezte, az egész helyzetet megalázóan és sértően kezelték. Nagy Alekosz és Varsányi Réka kapcsolata az Ázsia Expressz során különleges volt: hol együtt voltak, hol nem, és mindketten azt állították, hogy a másik hűtlenkedett.

A műsor egyik legutóbbi epizódjában Varsányi Réka kijelentette, hogy elege lett abból a szerepből, amelyet Alekosz mellett kellett játszania. Az egykori Való Világ-győztes, Alekosz ezt így osztotta meg Ördög Nóra műsorvezetővel:

„mások is segítettek abban, hogy a Réka össze legyen zavarva. Eltöltött a világbajnokkal egy napot – nem a világbajnokot hibáztatom, félreértés ne essék –, és a Réka azt mondta nekem, olyan különbséget vélt fölfedezni, ami rámutatott arra, hogy velem nem jó. A legfőbb bizalmasomról beszélünk, én a barátomat veszítettem el, azt veszítettem el, aki értelmet adott nekem, a húzóerőt. Megalázta, meggyalázta az egészet.”

A cikknek az eleje!